Accommodations2019-02-13T21:17:22+00:00

„Villa Raste“ smještena je u samom središtu mjesta Jezera, na otoku Murter (odmah poviše poštanskog ureda (na raskrižju desno).

Jezera su izgrađena oko zaklonjene uvale na sjeveroistočnoj strani otoka Murtera. Osim ugodnog ambijenta, naši gosti mogu uživati u prekrasnom, potpuno zaštićenom moru i plažama, te svakodnevno svježoj ribi ili damatinskim specijalitetima koje nude jezerski restorani i konobe. Doživite i “Big Game Fishing” – posjetite najatraktivnije lokacije Jadrana, uživajte u jedinstvenom morskom okruženju i naravno okušajte sreću u borbi sa najvećim ribama Jadrana.

„Villa Raste“ ima dva prostrana, klimatizirana apartmana, terase, veliko dvorište i vrt s puno zelenila i autohtonog dalmatinskog drveća, te kućicu za roštilj, pogled na ACI marinu, jarbole jahti i obližnje krovove. Kuća je blizu mora, pa udaljenost od obližnje plaže iznosi 80 m, a od centra 100 m. U bližoj

Osjetite čari, mirise i okuse mediterana, dalmacije i hrvatske, okupajte se u ekološki čistom moru i istinski se odmorite u ugodnom ambijentu „Ville Raste“.

Jezera su izgrađena oko zaklonjenjene uvale na sjeveroistočnoj strani otoka Murtera. Osim ugodnog ambijenta, naši gosti mogu uživati u prekrasnom, potpuno zaštićenom moru i plažama, te svakodnevno svježoj ribi ili damatinskim specijalitetima koje nude jezerski restorani i konobe.

Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i osobne podatke. Settings Ok
Villa-Raste.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društvenim mrežama i prikaz (ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i osobne podatke.